Anbefalinger


Jeg har haft begge mine piger på 10 og 12 i forløb hos Marie, som virkelig har gjort en forskel. Marie møder børnene i øjenhøjde og lytter. Marie er helt vild rolig, nærværende, som virkelig gør, at begge piger har været trygge i hendes selskab. Marie er ærlig og god til at spørge ind og samtidig rigtig god til at forklare, hvad hun laver.

Pigerne og os har fået konkrete opgaver og øvelser med derfra, som har været fantastiske redkaber, vi har kunne bruge fremadrettet.

Nogle bliver stadig brugt dagligt og andre efter behov - ofte på pigernes initiativ. Begge piger har fået det meget bedre, samt har fået virkelige gode øvelser og redskaber, som de kan bruge, når udfordringerne popper op igen.

Vigtigst er, at pigerne selv siger, at Maries behandling virkeligt har hjulpet, og at de føler, at de har fået det meget bedre.

Marie får både mine og pigernes allerbedste anbefalinger - hun har virkelig gjort en forskel for mine piger. Af hjertet tak!

Joan Muldbjerg Rigtig mange tak for din måde at være på, professionel, med empati. Er taknemmelig over at du har fået ”vendt” mine tanker! Tak for gode ”redskaber”.

De varmeste hilsner……Klienten kom 4 mrd. efter en hjernerystelse, hvor hun havde hovedpine, tinnitus, kvalme, træthed og svimmelhed. Hun fik 2 RESET-behandlinger (kinesiologi), hvor hun efterfølgende meldte tilbage, at det er meget begrænset, hvad hun hørte til tinnitus - den er der kun i stilhed og hun kan sove for den.

De andre symptomer er stille og roligt forsvundet!